Reviews

Marieke heeft onze zoon met ASS jarenlang begeleid. Ze liep naast hem daar waar hij ondersteuning nodig had en ze liep voor hem als hij de weg niet meer wist. De kracht van Marieke is om op gelijkwaardig niveau mee te denken en te sparren. Ook voor ons als ouders was Marieke een rots in de branding. Door haar jarenlange ervaring weet zij meerdere disciplines tijdig en weloverwogen in te zetten. Wij bedanken Marieke voor haar liefdevolle inzet van de afgelopen jaren en gunnen andere kinderen nu ook een “Marieke”.

Karen, moeder van een 21-jarige zoon

Marieke heeft een belangrijke rol gespeeld de laatste 2 jaren van de basisschooltijd van mijn zoon. Mijn zoon heeft ASS en kon mede dankzij de intensieve begeleiding van Marieke de basisschool op het regulier onderwijs doorlopen. Marieke is heel duidelijk, enorm betrokken en blijft altijd rustig. In korte tijd heeft ze een hele mooie vertrouwensband opgebouwd met mijn zoon en heeft hem veel zelfvertrouwen gegeven in de klas.

Jeroen, vader van een 10-jarige zoon

Ik ken Marieke nu een aantal jaar. In deze jaren heeft zij mij op verschillende manieren geholpen. Marieke is lief, geduldig, en zorgzaam. Ze is altijd bereid je te helpen, ze kent geen werktijden.

Mandy, 22 jaar